OM SISTEC
7500+
hjälpta arbetsgivare
200+
tusen right to work kontroller
20
servicecenter
30
medarbetare
53%
kvinnliga medarbetare
10
språk
Sistec grundades år 2018 med en tydlig vision: att erbjuda riktiga identitetskontroller till arbetsgivare på den svenska arbetsmarknaden.

Med 20 servicecenter över hela landet och ett team på 30 experter är Sistec specialister inom identitetsvalidering och verifiering av rätten att arbeta. Vi idag har genomfört över 250 000 individkontroller.

Vårt fokus är att hjälpa arbetsgivare som vill göra rätt. Vi förstår de utmaningar som finns kring att säkerställa en individs identitet och att kontrollera hur vida individer har rätt att arbeta i Sverige, och vi har utvecklat en standardiserad och säker process för identitetskontroller och löpande uppföljning av arbetsrätt.

Vi har märkt en ökande medvetenhet från arbetsgivare på den vita arbetsmarknaden när det kommer till att hantera problemen med falska ID-handlingar och osäkra anställningar. Fler och fler arbetsgivare inser att det inte bara handlar om att följa lagen, utan också om att bygga en trygg och trovärdig arbetsplats.

Sistec är inte bara experter på tekniska lösningar, vi är även medvetna om den större bilden. Vi har en bred förståelse för säkerhetssystem och affärsverksamhet, och vårt team har erfarenhet från olika säkerhetsorganisationer och myndigheter. Detta ger oss förmågan att förutse och anpassa oss till nya trender och krav inom området.

När du väljer Sistec som din partner, får du inte bara tillgång till vår expertis, utan också till vårt engagemang i att skapa en säkrare och mer pålitlig arbetsmiljö. Vi är övertygade om att genom att samarbeta med oss kan du bygga en arbetsplats som inte bara följer lagar och regler, utan också agerar som en förebild för socialt ansvarstagande.

Om Sistec
Sistec grundades år 2018 med en tydlig vision: att erbjuda riktiga identitetskontroller till arbetsgivare på den svenska arbetsmarknaden. Med 20 servicecenter över hela landet och ett team på 30 experter är Sistec specialister inom identitetsvalidering och verifiering av rätten att arbeta. Vi har idag genomfört över 250 000 individkontroller.
Kontaktinformation
Sistec AB
Storgatan 26
171 63 Solna

Tel: 010-179 00 90
info@sistec.se
Följ oss
Medlemmar i SäkerhetsBranschen
Copyright 2018 - 2024 SISTEC AB | All Rights Reserved | Powered by SISTEC AB 559186-0548