Tidbokning för ID-scanning i Umeå, Förrådsvägen 22 

Enbart tidsbokningar!

OBS! Körkort är ej giltig ID-handling enligt ID06 riktlinjer, körkort oavsett nationalitet går ej att scanna!

Innan tidsbokning, se att Ni eller personen har rätt ID-handling för att verifiera sig.

Länk till godkända pass och ID-handlingar >>

På grund av Covid-19 så är vårat kontor i Umeå stängt. Vi hänvisar samtliga av våra kunder till kontoret i Skellefteå eller bokar upp ett företagsbesök hos er. 

Tidsbokning Skellefteå >>

Spar tid och minimera avbrott genom företagsbesök

Genom vår mobila kapacitet kan vi även genomföra skanningar av ID-handlingar, validera identiteten, direkt på er arbetsplats. Genom ett företagsbesök spar ni både tid och minimerar driftavbrott i er produktion. På plats kan vi hjälpa till med allt från företagsregistrering, hjälp med orderläggning genom fotografering och inmatning av personuppgifter med eventuella dokument som ska bifogas till skanningar och skapa konto för ID06-kort användare. 

Företagsbesök

I ett led att minimera risken för spridning av Covid-19 så erbjuder vi nu företagsbesök i hela Sverige till reducerat pris, 4995 SEK (ord 6995). Vi kommer ut till er arbetsplats och kan genomföra all validering på säkert avstånd och ni behöver inte skicka era anställda till nåt av våra kontor. Företagsbesök kan genomföras utomhus så länge det inte regnar eller snöar. Erbjudandet gäller till och med 2021-02-28.

Läs mer om företagsbesök och kontakta oss redan idag >>>