TIDSBOKNING IDENTITETSSKANNING SOLNA

Tidbokning för ID-scanning på Storgatan 26, Solna 

 

OBS! Körkort är ej giltig ID-handling, se till att ni eller personen har rätt ID-handling för att verifiera sig.

Länk till godkända pass och ID-handlingar >>

Bokningsbara tjänster:

Company registration ID06 – Välj denna tjänst om ni ska registrera företaget till ID06 samt att ni kan välja till om ni vill ha hjälp med F-skatt som är ett krav.

Scanning for ID06 – Välj denna tjänst om ni ska validera era anställda för att erhålla ett ID06 kort Loa2 – standard. Order är lagd och ni har fått ett mail från kortleverantör att skapa konto.

Scanning for LMA ID06 – Välj denna tjänst om ni ska validera identitet för ett LMA ID06-kort. Att er anställd är i asylprocess eller i arbetstillstånds process hos migrationsverket.

ID06 Support help – Välj denna tjänst om ni behöver hjälp med befintliga konton, orderhjälp eller annan typ av hjälp för att få kort i produktion.

Validerad identitet vid rekrytering – Välj denna tjänst om ni skall rekryteras till företag som kräver kontroll av identitet innan anställningsavtal. Kontroll av körkort kan väljas extra.  

Följ länken här till kundzon för ombokningar eller avbokningar i Stockholm >>

Bråttom att få ditt ID06-kort? ID06-kort direkt i handen på Sistecs kontor i Solna.

Genom Express+ hos Nexus

När det verkligen är bråttom att få ett ID06-kort kan Nexus nu erbjuda expresskort på en timme! Kortet hämtas upp hos oss i Solna. Välj Express Plus när du beställer kort i orderportalen, gäller endast svart/vit logotyp. Läs gärna mer tider och priser här.

NOTE! ID06 card for British citizens

Great Britain and Northern Ireland citizens has to follow new regulations regarding ID06-card. See link below.

ID06-cards for British citizens – ID06 document >>
ID06-cards for third country citizens – ID06 document >>

Företagsbesök ID06-skanningar eller validerad identitet vid rekrytering

I ett led att minimera risken för spridning av Covid-19 så erbjuder vi nu företagsbesök i hela Sverige till reducerat pris 4995 SEK (ord 6995 SEK). Vi kommer ut till er arbetsplats och kan genomföra all validering på säkert avstånd och ni behöver inte skicka era anställda till nåt av våra kontor. Företagsbesök kan genomföras utomhus så länge det inte regnar eller snöar.

Läs mer >>