TIDSBOKNING IDENTITETSSKANNING BORLÄNGE

Tidbokning för ID-scanning i Borlänge, Gjutargatan 38

Enbart tidsbokningar!

OBS! Körkort är ej giltig ID-handling, se till att ni eller personen har rätt ID-handling för att verifiera sig.

Länk till godkända pass och ID-handlingar >>

Bokningsbara ID06 tjänster:

Company registration ID06 – Välj denna tjänst om ni ska registrera företaget till ID06 samt att ni kan välja till om ni vill ha hjälp med F-skatt som är ett krav.

Scanning for ID06 – Välj denna tjänst om ni ska validera era anställda för att erhålla ett ID06 kort Loa2 – standard. Order är lagd och ni har fått ett mail från kortleverantör att skapa konto.

Scanning for LMA ID06 – Välj denna tjänst om ni ska validera identitet för ett LMA ID06-kort. Att er anställd är i asylprocess eller i arbetstillstånds process hos migrationsverket.

ID06 Support help – Välj denna tjänst om ni behöver hjälp med befintliga konton, orderhjälp eller annan typ av hjälp för att få kort i produktion.

Validerad identitet vid Postnord rekrytering:

Validerad identitet vid rekrytering – Välj denna tjänst i bokningssytemet om ni skall rekryteras till Postnord Sverige AB eller TAB som kräver kontroll av identitet innan anställningsavtal. 

  • Ni bokar dag och tid för besöket i bokningssystemet, välj tjänsten – Validerad identitet vid rekrytering.

  • Inför mötet skall ni ta med er giltigt pass eller nationellt ID-kort tillsammans med ert arbets- och uppehållstillståndskort.
  • Handlingarna får ej vara utgångna.

Obs! Körkort är ej giltig ID-handling, tas enbart med om ni under rekryteringen har ombetts göra detta.

Följ länken här till kundzon för ombokningar eller avbokningar i Borlänge >>

Spar tid och minimera avbrott genom företagsbesök

Genom vår mobila kapacitet kan vi även genomföra skanningar av ID-handlingar, validera identiteten, direkt på er arbetsplats. Genom ett företagsbesök spar ni både tid och minimerar driftavbrott i er produktion. På plats kan vi hjälpa till med allt från företagsregistrering, hjälp med orderläggning genom fotografering och inmatning av personuppgifter med eventuella dokument som ska bifogas till skanningar och skapa konto för ID06-kort användare. 

Företagsbesök ID06-skanningar eller validerad identitet vid rekrytering

Vi kommer ut till er arbetsplats och kan genomföra all validering på säkert avstånd och ni behöver inte skicka era anställda till nåt av våra kontor. Företagsbesök kan genomföras utomhus.

Läs mer om företagsbesök och kontakta oss redan idag >>>