Avtalskontroller

Vare sig du är privat, kommun, myndighet, organisation eller egen företagare så har ni avtal eller kommer att teckna avtal.

Vi hjälper till att granska efterlevnaden av  upphandlade avtal eller är med i processen vid upphandlingar för att skapa kontroll. Tillsammans med bakgrundskontroller på företag eller personen ni ska genomföra en upphandling med så skapar detta ett mycket tryggare avtal!

Avtal och anbudskontroll

Genom att under många år ha läst 100- tals anbudsförfrågningar och SLA- krav, samt att ha speglat dessa för att upphandla eller utföra tjänsten i egen regi, vågar vi sticka ut hakan och säga att vi har mycket stor erfarenhet av området.

Många företag utnyttjar gladeligen missar för att vinna ett anbud genom att prisa in sig, många gånger räknar offererande företag iskallt med att ta bra betalt för kringtjänster och otydligheter eller missar som inte framgår i förfrågningsunderlag.

En miss eller otydlighet i ett förfrågningsunderlag kan lätt bli kostsamt och exemplen är många och ofta genanta, hur kunde det ske?

Genom vår mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa upphandlande företag eller myndighet att riskminimera.

Kontakta oss förutsättningslöst så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er!

Shared Procurement

Genom Shared Procurement vill vi möjliggöra för fler att nyttja inköpsexpert för just den del ni saknar. 

Vi märker att många mindre till medelstora företag ofta betalar för mycket för varor och tjänster som inte avser företagets huvudsyssla, eller core business. Som exempel är det få företagare som tillsätter en Fastighetschef när det skall anskaffas 8 nya kontor, likaså tillsätts ingen Fleet Manager när företaget växer och antalet tjänstebilar växt till 120 st. 

Konsekvensen av detta är ofta att arbetet fördelas med innebörden att det inte blir en huvudsyssla och ett mindre fokus. Eftersom det är just ett mindre fokus blir konsekvensen lätt att kostnaden blir onödigt hög, skall tjänstebilen kosta 8.000:- eller 12.000:- i månaden? 

Genom vår unika tjänst Shared Procurement erbjuder vi specialistkunskap i området fördelat på fler företagare. Ta del av expertis från oss och betala inte mer än nödvändigt.

Vi erbjuder heltäckande konsultation vid upphandlingar, komplexa anbud och avtal. 

Ta det säkra före det osäkra – Vi säkrar er verksamhet och affär

  • Bakgrundskontroll – vem avtalar ni med!

  • Leveransmöjligheter av tjänsten / produkten utan extra kostnader!

  • Stämmer prisbilden med avtalad tjänst- eller produktleverans!

  • Har ni blivit fakturerade enligt avtalat pris!

  • Avtalskontroll – är tjänsten / produkten helt levererad!